AKTUELLT KURSPROGRAM

Jag håller kurser där arbetsterapeuter och fysioterapeuter har möjlighet att integrera det gemensamma patientarbetet med hjälp av Basal Kroppskännedom och Aktivitet. I flera av kurserna, tex. Grundkurs i BK i Aktivitet är också andra intresserade yrkesgrupper och privatpersoner varmt välkomna!

Denna vår har jag avslutat fördjupningsutbildningen jag jobbat med i ca 2½ år. Den har världens längsta kurstitel “Basal Kroppskännedom (BK), fördjupning i klinisk tillämpning av kroppsjagsfunktioner integrerat med bl.a. Mentalisering, Neurosomatik, Polyvagal teori, Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Schematerapi och Compassionfokuserad terapi (CFT)” och i en lite kortare version motsvarar den psykoterapi steg 2 med kroppskännedom som medel. Det har varit oerhört givande och jag känner verkligen hur ökade kunskapen påverkar och underlättar det dagliga arbetet. Nu är jag väldigt sugen på att få dela med er till er alla!

Att planera framåt känns ju extra utmanande just nu. Nästa Grundkurs i BK i Aktivitet som är inbokad  hoppas jag att vi ska kunna köra på Gotland i september, annars skjuter vi bara fram den tills det är möjligt!

7-11 september 2020 på Gotland

Du är varmt välkommen med din kursanmälan!

 

 

Vill du veta lite mer om vad en kurs innehåller, titta på ett par korta filmer från övandet eller läsa några utvärderingar från senaste kurserna finns några blogginlägg skrivna om det. Vill du ha lite inspiration, kanske för att motivera chefen för behovet av att få gå utbildningar och slipa dina verktyg? Eller för att själv bli mer klar över varför du ska lägga ansträngningen på dig själv? Läs blogginlägget och se om du hittar motivationen. Jag hoppas det!

/Pernilla Sporre