FÖRETAG

ARBETSPLATSBESÖK

Jag kommer till er arbetsplats och tillsammans fördjupar vi oss i möjligheterna att forma bästa möjliga förutsättningar för god samstämmighet mellan uppgift, miljö och den person som utför dem. Det kan innebära att fokusera på ergonomi, stressnivå eller samarbete – helt utifrån era behov!

Vårt förhållningssätt till oss själva och allt vi utför skapar unika förutsättningar för var och en. Genom individuell genomgång ges stora möjligheter att få bästa möjliga tillgång till var och ens potential i sitt unika sammanhang!

Det kan innebära att vi lägger fokuset på ergonomin på arbetsplatsen, hur ni sitter och står, hur ni skapar variation, tar pauser, likväl till hur ni förhåller er till era arbetsuppgifter och till varandra.

Ett individuellt fokus på arbetsplatsen kan med fördel kombineras med Heldags- eller Halvdagsevent för hela eller delar av personalgruppen. Upplägget görs i samarbete med er utifrån era behov och förutsättningar!

Har du funderingar? Kontakta mig så hittar vi en lösning.

Datum:

Sista ansökningsdag:

Längd:

Plats:

Er arbetsplats

Målgrupp:

Alla med ett arbete

Pris:

1600 kr/tim + moms

Kursid:

360 (ange vid bokning)

Boka plats

Mer information

Betalning
Betalning via faktura eller Stripe. 

Stripe är en av världens största och mest använda betallösningar för onlinebutiker. 

Friskvård
Nu kan du betala via epassi om det är det system som din arbetsgivare använder för friskvård. 

Bokning och bekräftelse
Din anmälan är bindande, men får du förhinder har du har möjlighet att skicka någon annan i ditt ställe. Anmälan är godkänd när du fått en bekräftelse från oss.

GLN-nummer Från och med 1 april, 2019 har det kommit ett lagkrav som säger att alla offentliga upphandlingar, inklusive direktupphandlingar, måste faktureras med e-faktura. E-fakturan ska märkas med ett så kallat GLN-nummer, utöver eventuell fakturareferens. Du som arbetar i kommun, landsting och region måste alltså fylla i detta fält i din anmälan. Har du inget GLN-nummer men tillhör kategorin ovan, kontrollera korrekt fakturaadress med lämplig person inom din organisation. Mer information.

Utbildare Pernilla Sporre

Pernilla har en unik förmåga att locka fram människors resurser. Genom att se till helheten och guida in mot människans kärna stärks personens trygghet och tro på sin egen förmåga, där skapas balans och vitalitet. Detta får du del av oavsett vilken kurs du går.
Rulla till toppen

INSPIRATIONSBREV

Får jag skriva till dig? 

I breven delar jag med mig av tankar, övningar och perspektiv på hur vi alla kan komma till vår rätt. Hur vi kan nå personlig hållbarhet och utveckling med hjälp av BK i Aktivitet och Aktivitetsbalans.