Kilstöd

I allt jag gör vill jag utgå från en optimal position för kroppen, alltså där jag har som mest tillgång till mina resurser. Ska jag sitta och skriva vid datorn, sitta på ett möte eller lyssna på ett föredrag så vill jag vara vaken (få hjälp av vakenhetsreflexer när jag sitter med kontakt med sittbensknölarna) och jag vill inte få ont i kroppen.

Alltså ser jag till att lägga ett kilstöd på min stol!

Vill du göra det bra för dig också?

Jag ser till att sitta på ett sådant sätt att jag kan ha fötterna i golvet, höften högre än knät och möjlighet för överkroppen att få vila rakt ned i bäckenet och allt detta kan jag få till bara jag lägger ett kilstöd på min stol! Jag skapar helt enkelt goda förutsättningar för mig själv!

Kilstöden finns i 8 cm resp 5 cm.

5 cm räcker vanligen bara för att plana ut den sits du sitter på (kolla in alla stolar i din miljö – de flesta lutar bakåt och ibland tom mycket!) Så 8 cm ger dig ett mer aktivt sittande. Men ibland är 5 cm fullt tillräckligt, tex om du är ovan och tycker det är jobbigt med förändringen eller om du behöver sitta stilla länge. Välj utifrån det du tror att du verkligen kommer använda, i skåpet gör det ingen glad 😉

Nu kan du köpa kilstöd direkt från mig!

Din investering: 5 cm kilstöd 200 kr respektive 8 cm kilstöd 225kr (inkl moms) + frakt. 

Beställ här

Rulla till toppen

INSPIRATIONSBREV

Får jag skriva till dig? 

I breven delar jag med mig av tankar, övningar och perspektiv på hur vi alla kan komma till vår rätt. Hur vi kan nå personlig hållbarhet och utveckling med hjälp av BK i Aktivitet och Aktivitetsbalans.