FÖR DIN SKULL

Retreat på lantgård, Hölö

LANDA I DIN KROPP OCH HJÄRTA – En helgretreat för att hinna ikapp dig själv, stärka dina personliga resurser och må gott.

Behöver du ladda dina batterier? Kryper stress och smärta i kroppen?

En helg för dig själv, få stressen att lägga sig och på riktigt vara kompis med din kropp – låter det lockande?

Njut av stillhet, rörelse och aktivitet bland djuren (men du måste inte vistas bland djuren om du inte vill) – visst låter det som något Du verkligen skulle må bra av?

Nyfiken på vad Basal Kroppskännedom (BK) i Aktivitet kan bidra med i ditt liv? Här får du chans att balansera och locka fram din kropps potential, oavsett om du har några krämpor eller bara vill utforska vad mer kroppen kan erbjuda.

 

 

Öva BK i Aktivitet

Allt övande utgår från Basal Kroppskännedom (BK) i Aktivitet, vilket är både en livsfilosofi och behandlingsmetod utifrån helheten i att vara människa.

När vi övar BK i Aktivitet använder vi vardagliga positioner som gående, stående, sittande och liggande. Vi tillämpar detta direkt i de aktiviteter som förekommer under helgen, tex då du klappar djuren, lagar mat, brer din smörgås, skär grönsakerna till lunchen, går en promenad eller sitter i meditation. Allt för att du ska ha störst chans att ta med dig resultatet hem till din egen vardag. Så du kan känna lugn och närvaro tillsammans med dina barn, på jobbet, på träningspasset eller där du vill känna dig balanserad och komma till din rätt med minsta möjliga ansträngning.

Denna helg är också en mycket bra möjlighet för dig som vill öva för att kunna använda kroppskännedom i ditt arbete. Tex i rollen som arbetsterapeut, fysioterapeut eller annat arbete med människor.

Vi möts på fredag kväll för att checka in, landa och ge oss själva goda förutsättningar för en riktigt fin helg tillsammans. Under dagarna varvar vi meditation, övande av kroppskännedom med aktiviteter både inom och utomhus.

Det blir ett litet intimt sammanhang så du ska få det utrymme till guidning som just du behöver så antalet platser är begränsat.

 

 

Praktiskt att tänka på

Du behöver inga speciella träningskläder, men ta gärna på dig något mjukt som underlättar rörelse, ta med en extra tröja till meditationen och kläder för att vara utomhus bland djuren (det finns lite att tänka på när det gäller hygienregler, kläder och vistelse bland andra djur, mer om den informationen får du efter anmälan). Ta gärna med dig egen matta (ex liggunderlag, yogamatta), filt och om du har kilstöd och meditationskudde till övandet. Behöver du låna något så ordnar jag det, bara hör av dig! Kilstöd finns till försäljning.

På fina Stall Vretaberg finns två lägenheter (en trappa upp) till vårt förfogande, utöver övningslokal och alla utrymmen för djuren. Där bor vi i delade rum med gemensam toa/dusch och kök. Ta med dig egen kvällsmat, i övrigt ingår måltiderna i retreaten. Vill du hellre sova hemma finns möjlighet att delta dagtid.

 

ERBJUDANDE: När du bokar ett längre behandlingsprogram hos mig så har du möjlighet att få denna retreat som BONUS! Hör av dig för ett förutsättningslöst samtal.

 

Det ska bli så kul att få arrangera den här helgen tillsammans med Helena (vi är gamla kollegor från Södersjukhuset på 90-talet!!) och vi hoppas verkligen att just Du vill vara med!

Varmt välkommen!

/Pernilla

Pernilla Sporre, leg. arbetsterapeut specialiserad inom kroppskännedom och psykoterapi, grundare och lärare i Basal Kroppskännedom (BK) i Aktivitet

Datum:

30 aug - 1 sept

Sista ansökningsdag:

Längd:

Fre kl 19 - sön kl 15

Plats:

Stall Vretaberg, Hölö

Målgrupp:

Du som vill ge dig själv goda förutsättningar i livet!

Pris:

4250 kr inkl moms, boende, lokal, frukost, lunch, fika och helgens guidning

Kursid:

110 (ange vid bokning)

Boka plats

Mer information

Betalning
Betalning via faktura eller Stripe. 

Stripe är en av världens största och mest använda betallösningar för onlinebutiker. 

Friskvård
Nu kan du betala via epassi om det är det system som din arbetsgivare använder för friskvård. 

Bokning och bekräftelse
Din anmälan är bindande, men får du förhinder har du har möjlighet att skicka någon annan i ditt ställe. Anmälan är godkänd när du fått en bekräftelse från oss.

GLN-nummer Från och med 1 april, 2019 har det kommit ett lagkrav som säger att alla offentliga upphandlingar, inklusive direktupphandlingar, måste faktureras med e-faktura. E-fakturan ska märkas med ett så kallat GLN-nummer, utöver eventuell fakturareferens. Du som arbetar i kommun, landsting och region måste alltså fylla i detta fält i din anmälan. Har du inget GLN-nummer men tillhör kategorin ovan, kontrollera korrekt fakturaadress med lämplig person inom din organisation. Mer information.

Utbildare Pernilla Sporre

Pernilla har en unik förmåga att locka fram människors resurser. Genom att se till helheten och guida in mot människans kärna stärks personens trygghet och tro på sin egen förmåga, där skapas balans och vitalitet. Detta får du del av oavsett vilken kurs du går.
Rulla till toppen

INSPIRATIONSBREV

Får jag skriva till dig? 

I breven delar jag med mig av tankar, övningar och perspektiv på hur vi alla kan komma till vår rätt. Hur vi kan nå personlig hållbarhet och utveckling med hjälp av BK i Aktivitet och Aktivitetsbalans.