FÖR DIN SKULL

Online: Lär Dig leva i nuet – i allt Du gör!

Snurrar livet på allt för fort? Är känslan av stress nästan ständigt närvarande? Kanske har du ont i kroppen? Eller vill du helt enkelt lära känna dig själv och din kropp lite bättre?

Introduktionskurs i BK i Aktivitet online innebär möjligheten att lära känna din egen kropp samtidigt som du utför dina vardagssysslor.

Här har du kursen som tar dig 3 steg närmare en balanserad och stressfri vardag!

Kursen består av tre moduler:

  1. Fokus på dig själv – ökad medvetenhet
  2. Hitta dansrytmen i vardagens aktiviteter
  3. Bygg trygghet i dig själv samtidigt som du gör det du gör

Med BK i Aktivitet kan du skapa balans mellan aktivitet och återhämtning, ge dig själv både lugn och energi. Varje del av din kropp får chans att göra just det den är ämnad för. Vilket gör att du kan komma till din rätt på bästa sätt i denna stund.

Din aktivitet för balans i Dig

 

Har du provat yoga, mindfulness, kroppsscanning och liknande så kommer du ha ganska lätt att relatera och hitta in i övandet. Men det är inte nödvändigt med några som helst förkunskaper!

När Du använder BK i Aktivitet får Du en ökad kroppsmedvetenhet utan att behöva avsätta en massa extra tid för specifika övningar, du tränar helt enkelt samtidigt som du gör det du ska göra.

 

En tidigare deltagare beskriver:

”Så läkande på något sätt och en viktig motpol till det annars jäktiga vardagstempot.

Du har suttit som en liten påminnelse på min axel dessa veckor. Med ledord som ”stanna upp” ”landa” ”grunda” ”balansera” ”andas” ”känna in”.

Ditt budskap har gjort det ännu lättare för mig att använda övningarna här och nu, i vardagen, när som helst. Som tex i kassakön, vid tandborstning, hur jag sitter på jobbet. Det behöver inte planeras in och utövas under styrda former som ex, ”jag väntar tills jag kommer på yogamattan” eller ”jag ska meditera sen mha en app”

Din metod kan tillämpas HÄR och NU!

Den här kursen handlar i första hand om att börja med sig själv. Flygplansmetoden: Syrgas till dig själv först, sen hjälpa andra.

Tack igen för att jag har fått gå kursen!”

Cilla, förskollärare

Kursmaterialet får du via mail under fyra veckor. Det är tre övningsmoduler och en avslutande del där vi knyter ihop den kunskap du tagit med dig. I varje modul ingår flera filmer, mail, hemuppgifter och bonusmaterial. Dessutom finns möjlighet att skicka frågor och delta i webbinarier som hålls under terminen. Du har tillgång till materialet i ett helt år, allt för att du ska ha möjlighet att gå tillbaka och öva om och om igen då det passar bäst för dig.

Passa på att utnyttja friskvårdsbidraget hos din arbetsgivare! Har du fler funderingar kolla in sidan Frågor & Svar

Datum:

Du kan börja NU!

Sista ansökningsdag:

Längd:

3 kursmoduler motsvarande 4 veckor tillgängliga under 1 år. Räkna med ca 3 tim/v i arbetsinsats, men du styr hur mycket du övar!

Plats:

Online

Målgrupp:

DU!

Pris:

1225 kr (inkl moms)

Kursid:

530 (ange vid bokning)

Boka plats

Mer information

Betalning
Betalning via faktura eller Stripe. 

Stripe är en av världens största och mest använda betallösningar för onlinebutiker. 

Friskvård
Nu kan du betala via epassi om det är det system som din arbetsgivare använder för friskvård. 

Bokning och bekräftelse
Din anmälan är bindande, men får du förhinder har du har möjlighet att skicka någon annan i ditt ställe. Anmälan är godkänd när du fått en bekräftelse från oss.

GLN-nummer Från och med 1 april, 2019 har det kommit ett lagkrav som säger att alla offentliga upphandlingar, inklusive direktupphandlingar, måste faktureras med e-faktura. E-fakturan ska märkas med ett så kallat GLN-nummer, utöver eventuell fakturareferens. Du som arbetar i kommun, landsting och region måste alltså fylla i detta fält i din anmälan. Har du inget GLN-nummer men tillhör kategorin ovan, kontrollera korrekt fakturaadress med lämplig person inom din organisation. Mer information.

Utbildare Pernilla Sporre

Pernilla har en unik förmåga att locka fram människors resurser. Genom att se till helheten och guida in mot människans kärna stärks personens trygghet och tro på sin egen förmåga, där skapas balans och vitalitet. Detta får du del av oavsett vilken kurs du går.
Rulla till toppen

INSPIRATIONSBREV

Får jag skriva till dig? 

I breven delar jag med mig av tankar, övningar och perspektiv på hur vi alla kan komma till vår rätt. Hur vi kan nå personlig hållbarhet och utveckling med hjälp av BK i Aktivitet och Aktivitetsbalans.