Personlig hållbarhet & utveckling

Privatpersoner

Drömmer du om att komma till din fulla rätt? 

Jag vill använda mina verktyg för att hjälpa dig komma i kontakt med dig själv – allt för att du och resten av världen ska få full tillgång till just dina egenskaper, ditt bidrag, din stund på jorden.

Jag vill erbjuda mina verktyg till dig som är intresserad av möjligheten att verkligen utveckla din egen potential på ett sätt som blir hållbart och fungerar bra både nu och vidare genom livet. Många av de metoder som finns tillgängliga idag fokuserar på och utgår från vår tankeapparat eller på vårt ”skal”, men jag tänker att vi ska förena alla delarna och utgå från hela dig. Jag hjälper dig att använda kroppskännedom i alla dina vardagsaktiviteter, hemma och på jobbet, så att du verkligen kan få tillgång till hela din potential som människa.

Alla är vi människor på väg genom livet

Till dig som hittat in här på sidan för att du är intresserad av personlig hållbarhet och utveckling hoppas jag du ska finna en hel del av intresse, inte minst via Youtube och bloggen. Via filmerna hoppas jag att vi kan öva tillsammans du och jag och att du hittar inspiration till dina egna vardagsaktiviteter.

Du är också varmt välkommen till flera av de kurser som annonseras till arbetsterapeuter, flera är öppna för alla intresserade. Just nu är du varmt välkommen till 5 dagars kurs på Gotland ”Grön kurs i BK i Aktivitet” – visst låter det underbart med en vårvecka, strax utanför Visby, med fullt fokus på dig själv?!

Framöver planerar jag också digitala kurser riktade direkt till privatpersoner. Om du är nyfiken på dem så se till att du får mitt Inspirationsbrev så kommer du få all information när det väl är dags!

Får jag skicka dig mitt Inspirationsbrev?

I breven hoppas jag inspirera dig genom att dela med mig av tankar, inspiration och perspektiv på hur vi alla kan komma till vår rätt. Hur vi kan nå personlig hållbarhet och utveckling med hjälp av BK i Aktivitet och Aktivitetsbalans.

Pernilla Sporre

Vi tränar tillsammans på Youtube

Via filmerna hoppas jag att vi kan öva tillsammans du och jag. Filmbiblioteket består av tre delar;

  • Samtal och reflektioner
  • Kroppskännedomsövningar
  • Övande i vardagsaktiviteter

Den mest visade filmen just nu är den med dammsugaren som den givna danspartnern!

Utbildningar

Som privatperson är Du också varmt välkommen till flera av de kurser som annonseras till arbetsterapeuter, flera är öppna för alla intresserade.

Just nu är du varmt välkommen till 5 dagars kurs på Gotland ”Grön kurs i BK i Aktivitet” – visst låter det underbart med en vårvecka, strax utanför Visby, med fullt fokus på dig själv?!

”Jag kan påverka min kropp/tanke/känsla mer än vad jag trodde var möjligt.”

/Upptäckt av kursdeltagare

Kilstöd

I allt jag gör vill jag utgå från en optimal position för kroppen, alltså där jag har som mest tillgång till mina resurser. Ska jag sitta och skriva vid datorn, sitta på ett möte eller lyssna på ett föredrag så vill jag vara vaken och jag vill inte få ont i kroppen.

Alltså ser jag till att lägga ett kilstöd på min stol! Vill du göra det bra för dig också?

Scroll to Top

INSPIRATIONSBREV

Får jag skriva till dig? 

I breven delar jag med mig av tankar, övningar och perspektiv på hur vi alla kan komma till vår rätt. Hur vi kan nå personlig hållbarhet och utveckling med hjälp av BK i Aktivitet och Aktivitetsbalans.