NEURO

Skapa balans i vardagen med ökad kroppskännedom!

En kurs för dig med en neurologisk skada eller sjukdom.

Visste du att en bra sittposition kan vara utgångspunkten för både ett kroppsligt och mentalt välbefinnande?

 

När livet förändrats efter en sjukdom eller skada behöver vi få verktyg för att hitta den yttre och inre balansen och åter igen se våra egna resurser. Denna helgkurs vill visa dig hur du med hjälp av enkla övningar kan få ett nytt förhållningssätt till dig själv, dina tankar och din kropp.

Med ett Lösningsfokuserat tänk ägnar vi oss mer åt livets möjligheter än problem (de vet vi ju redan så mycket om) och utgår från dina aktuella förutsättningar. Som Malin, själv strokedrabbad, säger: ”Livet förändras när man blir sjuk, men det behöver inte bli sämre.” Med nyfikenhet och lite framåtanda kan vägen till god kroppskännedom bli både ett givande arbete och ett spännande mysterium att ta sig an.

Övningarna i kroppskännedom gör vi sittandes, liggandes eller stående på golvet, så tag med din egen yogamatta/liggunderlag. Har du eget kilstöd så ta med det också. Vi kommer varva med övningar i praktiska situationer, som att du exempelvis gör iordning din egen fika.

Du behöver kunna förflytta dig från de olika positionerna på egen hand för att få ut mesta möjliga av kursen, även om jag självklart bidrar med en hand eller ett tips. Är du osäker på dina möjligheter, så bara hör av dig! Dessutom visade det sig att lokalen inte har någon handikapptoalett så du behöver kunna gå stegen in till toa🤭

 

När? 18 – 19 november; lördag kl 11 – 17 + söndag kl 9 – 15.

Var? Seglaregatan 10, Göteborg

Hur? Fika ingår i kursen och kommer vara en del av övandet. Skriv i anmälan om du har speciella behov eller önskemål angående kost. Lunch kommer beställas gemensamt från närliggande restaurang eller så finns möjlighet att värma medhavd mat.

Din investering: 2200 kr för hela helgen. Max 12 deltagare, så vänta inte med din anmälan! Har du anställning och kvar av ditt friskvårdsbidrag så passa på att utnyttja det. Hör av dig om du vill betala via epassi.

 

Hoppas Du är riktigt sugen på att utforska din egen kropps hela potential tillsammans med mig!

Varmt välkommen!

Datum:

2023-11-18 -- 19

Sista ansökningsdag:

2023-10-31

Längd:

2 dagar

Plats:

Seglaregatan 10, Göteborg

Målgrupp:

En kurs för dig med neurologisk skada eller sjukdom

Pris:

2200 kr

Kursid:

520 (ange vid bokning)

Boka plats

Mer information

Betalning
Betalning via faktura eller Stripe. 

Stripe är en av världens största och mest använda betallösningar för onlinebutiker. 

Friskvård
Nu kan du betala via epassi om det är det system som din arbetsgivare använder för friskvård. 

Bokning och bekräftelse
Din anmälan är bindande, men får du förhinder har du har möjlighet att skicka någon annan i ditt ställe. Anmälan är godkänd när du fått en bekräftelse från oss.

GLN-nummer Från och med 1 april, 2019 har det kommit ett lagkrav som säger att alla offentliga upphandlingar, inklusive direktupphandlingar, måste faktureras med e-faktura. E-fakturan ska märkas med ett så kallat GLN-nummer, utöver eventuell fakturareferens. Du som arbetar i kommun, landsting och region måste alltså fylla i detta fält i din anmälan. Har du inget GLN-nummer men tillhör kategorin ovan, kontrollera korrekt fakturaadress med lämplig person inom din organisation. Mer information.

Utbildare Pernilla Sporre

Pernilla har en unik förmåga att locka fram människors resurser. Genom att se till helheten och guida in mot människans kärna stärks personens trygghet och tro på sin egen förmåga, där skapas balans och vitalitet. Detta får du del av oavsett vilken kurs du går.
Rulla till toppen

INSPIRATIONSBREV

Får jag skriva till dig? 

I breven delar jag med mig av tankar, övningar och perspektiv på hur vi alla kan komma till vår rätt. Hur vi kan nå personlig hållbarhet och utveckling med hjälp av BK i Aktivitet och Aktivitetsbalans.