AKTUELLT KURSPROGRAM

Jag håller kurser där arbetsterapeuter och fysioterapeuter har möjlighet att integrera det gemensamma patientarbetet med hjälp av Basal Kroppskännedom och Aktivitet. I flera av kurserna, tex. Grundkurs i BK i Aktivitet är också andra intresserade yrkesgrupper och privatpersoner varmt välkomna!

Hösten 2017 till och med hösten 2019 fokuserar jag mycket av min energi på den fördjupningskurs jag själv går i Basal Kroppskännedom vilket gör att antalet kurser jag hinner hålla är begränsat. I det utrymme som finns prioriteras Grundkurser, men också uppdragsutbildningar, så hör av er om vad ni är intresserade av så kommer jag till er och håller kursen. Även om sista kurstillfället nu är avklarat så är det en del arbete kvar innan uppsatsen är klar att publicera. Men snart, snart är det utrymme att ta nya steg – fundera gärna på hur du önskar att vi lägger upp det!

Nu är Grundkurserna för 2020 klara:

23 – 27 mars 2020 i Växjö

7-11 september 2020 på Gotland

Du är varmt välkommen med din kursanmälan!

 

 

Vill du veta lite mer om vad en kurs innehåller, titta på ett par korta filmer från övandet eller läsa några utvärderingar från senaste kurserna finns några blogginlägg skrivna om det. Vill du ha lite inspiration, kanske för att motivera chefen för behovet av att få gå utbildningar och slipa dina verktyg? Eller för att själv bli mer klar över varför du ska lägga ansträngningen på dig själv? Läs blogginlägget och se om du hittar motivationen. Jag hoppas det!

/Pernilla Sporre