Böcker, böcker, böcker

Oj, vad många böcker! Nu har jag köpt både det ena och andra att hitta inspiration ifrån. Vissa hoppas jag är mer lättlästa, andra fullspäckade av fakta, men jag är övertygad av att allihop är bra. Har du läst några av dessa? Vad tyckte du?

Kajsa Ingemarssons böcker beställde jag ju för ett tag sedan och Den magiska gnistan – vägen till ett kreativt liv, var riktigt inspirerande! Tänker att den är läsvärd för de allra flesta människor som vill fortsätta utvecklas genom livet eller kanske känner att de kört fast. Nu har jag påbörjat Modern mystik – den dolda vägen till inre klarhet, den verkar klart annorlunda, men följer samma linje in på djupet. Den tredje boken Hjärtats väg – att hela och helas med kärlekens kraft, kanske blir sommarens läsning, bokhögen har ju som sagt växt betydligt 😉 Hennes medförfattare Jörgen Tranberg kommer till Växjö och föreläser 20 april, men då är ju inte jag hemma – Då håller jag kurs på Öland och alla dessa kommer vara med på bokbordet 🙂

Kärlekens roll av Sue Gerhardt började jag läsa i när den kom på posten, kunde bara inte låta bli! Den känns verkligen som en bok som är precis så bra som det står på omslaget – alltså en bok som borde läsas av alla som möter människor. Och det finns det väl ingen som inte gör? Får vi hoppas 😉

Med i högen ligger också ACT helt enkelt av Harris och Brené Browns båda Mod att vara sårbar, Våga vara operfekt. Såg två avsnitt av TEDtalks med henne – wow, lovar också intressant läsning 🙂

Inspiration från olika kunskapsområden är härligt, men kom ihåg – kroppen kan inte läsa! För att få till verklig varaktig förändring behöver vi vara och öva i kroppen! Det ska vi göra nu, en hel vecka på Öland!

Vårkramar Pernilla

Rulla till toppen

INSPIRATIONSBREV

Får jag skriva till dig? 

I breven delar jag med mig av tankar, övningar och perspektiv på hur vi alla kan komma till vår rätt. Hur vi kan nå personlig hållbarhet och utveckling med hjälp av BK i Aktivitet och Aktivitetsbalans.