Från bikiniångest till kroppskärlek

I dagens samhälle är det lätt att fastna i utanpåskriften och fokusera på sin egen kropps begränsningar, men vad har vi för alternativ när vi ständigt matas av medias fokus på vårt utseende? Lite hurtigt får vi också höra ”Älska dig själv så som du är”, men hur lätt är det? På riktigt?

Din inställning till din kropp är också din inställning till dig själv som människa och ditt unika värde. Ge dig själv möjligheten att utforska din kropps potential genom att ta inre kontakt och landa ned i dig själv, i dina ben. Hitta förankringen med jorden. Sug upp kraften via dina rötter genom balanslinjen och låt din inre silvertråd blir stammen där din energi får möjlighet att flöda fritt i sin egen takt. Med hjälp av din helt unika andningsrytm tar du din plats på jorden och skapar flödet i ditt liv.

Kanske möter du blockeringar? Tankar och känslor som ger sig till känna? Möt dem med din närvaro, se dem, känn dem i din kropp, men häng inte kvar, låt dem flyta vidare i din andningstakt. Upptäck allt som ÄR, inuti och utanför dig – allt förändras ständigt. Omfamna det och tillåt dig att älska dig själv precis som du är just nu <3

 

Det här är temat genom maj månad och höjdpunkten blir 21 maj i Sandsbro, Växjö då det blir en Heldag med BK i Aktivitet! Anmäl dig här.

Dessförinnan värmer vi upp med ett spännande samarbete på Livstids Samtalssalong 1 maj kl 15.00-17.30. Aktivitetsbalans i kroppen och i livet. Storkeboda, Växjö. Läs mer på Facebook och anmäl dig!

Om du inte har möjlighet att vara i Storkeboda den 1 maj så kan du ändå inspireras av temat i april månads Livstidsevenemang på Facebook.

Hoppas jag träffar just Dig på något eller alla tillfällena! Varmt välkomna!

Rulla till toppen

INSPIRATIONSBREV

Får jag skriva till dig? 

I breven delar jag med mig av tankar, övningar och perspektiv på hur vi alla kan komma till vår rätt. Hur vi kan nå personlig hållbarhet och utveckling med hjälp av BK i Aktivitet och Aktivitetsbalans.