Aprilväder på Öland

20160418_132624Vi har haft en riktigt fin vecka på Öland och jag är oändligt tacksam för den möjligheten!

Den process var och en har jobbat med kanske också kan liknas vid det väder som vi haft? Att jobba med sig själv och sin inre utveckling kan ju vara precis som ett aprilväder; många gånger soligt och härligt, men så plötsligt mörknar himlen och både en hagelskur eller störtregn kommer. Drivkraften kanske också är som årstiden; vi vet att det är mycket värt att ta sig igenom dagarna med bitande kallt aprilregn för snart vankas varmare vindar. Och kanske tar jag metaforen väl långt när jag säger att veckan var precis så; började med ostadigt väder för att efterhand bli mer och mer soligt? Och när vi avslutar med en sen lunch i gassande vårsol så är det den känslan som får dominera veckans upplevelser!20160420_14505220160420_144339

 

Att få träna närvaro och kontakt med mig själv och min kropp i en fantastisk ekhage mitt i en matta av blommande blåsippor, vitsippor, gulsippor och svalört, ja, kan det beskriva på annat sätt än en gåva?

 

 

 

 

Tack alla för att jag har möjlighet att få jobba med just det här och dela det tillsammans med er <3/Pernilla20160422_131626

Rulla till toppen

INSPIRATIONSBREV

Får jag skriva till dig? 

I breven delar jag med mig av tankar, övningar och perspektiv på hur vi alla kan komma till vår rätt. Hur vi kan nå personlig hållbarhet och utveckling med hjälp av BK i Aktivitet och Aktivitetsbalans.