Vårtecken Vs Bokföring

Vårens underbara framåtskridande ger hopp om ny energi!20160317_110517

Kanske kan det också vara en balans i livet att varva fikastunderna i solen på altanen med hela köksbordet fullt av papper och bokföringen på datorn. Om sen också balansrapporten blev som den skulle vore ju livet helt okej, men när det inte blir balans, hur gör man då?? Efter att ha tillbringat hela helgen bland siffrorna är frustrationen påtaglig – nu behöver jag hjälp… Väljer att ta en promenad ned till sjön istället och kolla av isläget. Är den helt borta nu? Kanske dags att vårrusta båten?

Ena dagen ligger isen, ett par dagar senare är det bara små rester kvar. Man kan nästan se hur det växer i rabatterna, för varje dag dyker det upp ett nytt litet liv och nya knoppar på träden. Att vara närvarande bland naturens livstecken balanserar det mesta! Undrar om det gäller bokföringen också 😉

20160317_11340020160321_144543

Rulla till toppen

INSPIRATIONSBREV

Får jag skriva till dig? 

I breven delar jag med mig av tankar, övningar och perspektiv på hur vi alla kan komma till vår rätt. Hur vi kan nå personlig hållbarhet och utveckling med hjälp av BK i Aktivitet och Aktivitetsbalans.