FÖRETAG

Arbetsmiljö, ergonomi, personalen som resurs – HELDAGS EVENT

Hur mår din personal?

Har ni det stressigt med hög belastning?

Sitter ”fastklistrad” vid datorn hela dagarna eller kanske är det tvärtom väldigt fysiskt. I dagens arbetsliv är det ofta stor risk för enformighet eftersom vi specialiserat oss så mycket. Vad gör det med måendet på din arbetsplats?

Genom att ha god kontakt med sin kropp och sina behov kan man få full kontakt med hela sin potential. På så sätt kan vi utveckla individer, team och hela arbetsplatser.

Jag kommer till er kickoff där vi fokuserar på just er arbetsplats och era medarbetare.

I en workshop kan vi arbeta tillsammans i personalgruppen. Vi övar praktiskt hur vi använder kroppen, utforskar en balanserad hållning, frihet i andning och rörelser och hur det känns när vi är medvetet närvarande i det vi utför. Vi känner in samband och sammanhang och hur det faktiskt känns att ha kontakt med och på riktigt göra bra saker för oss själva och därmed kunna prestera på topp!

En heldag växlar mellan olika block av utforskande och med möjlighet till fördjupning. Vi smakar på kroppskännedomsövningar, pratar om det teoretiskt och omsätter det i de aktuella arbetsmoment just ni har denna dag och på er arbetsplats. Tillsammans reflekterar vi över erfarenheterna.

Jag kan ge er en unik ingång som handlar om mer än fysisk ergonomi eller ”mindet”. Istället fokuserar vi på helheten, hur varje medarbetare kan komma till sin rätt och utvecklas som människor i just ert företag – så att alla kan prestera på sin egen topp!

Det här är en dag som fokuserar på bra personalvård. Som erfaren leg. arbetsterapeut, med fördjupning både inom kroppskännedom och psykoterapi har jag kunskaper och förmåga att hjälpa din personal inom de allra flesta områden som handlar om hälsa.

En personaldag innehåller både praktik och teori, övande och reflektion. Det här är en dag där vi alla är mer på tå än sitter passivt bakåtlutade i stolarna. När vi har en hel dag på oss ökar chansen att det inte bara blir ett smakprov utan något mer befäst. Var och en har en egen erfarenhet med sig från denna dag tillsammans. En erfarenhet att bygga vidare på!

Jag lägger alltid upp utbildningsdagar och event utifrån den specifika gruppen och de aktuella förutsättningarna. Ett heldagsevent kombineras med fördel med att jag gör ett Arbetsplatsbesök hos just er.

Vill du ha något som kan ge genuin hållbarhet och varaktigt gott mående i din personalgrupp, då är du helt rätt!

Datum:

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag:

Längd:

Hel dag

Plats:

Enl ert önskemål

Målgrupp:

Personalgrupper

Pris:

17000 - 25000 kr + moms

Kursid:

310 (ange vid bokning)

Boka plats

Mer information

Betalning
Betalning via faktura eller Stripe. 

Stripe är en av världens största och mest använda betallösningar för onlinebutiker. 

Friskvård
Nu kan du betala via epassi om det är det system som din arbetsgivare använder för friskvård. 

Bokning och bekräftelse
Din anmälan är bindande, men får du förhinder har du har möjlighet att skicka någon annan i ditt ställe. Anmälan är godkänd när du fått en bekräftelse från oss.

GLN-nummer Från och med 1 april, 2019 har det kommit ett lagkrav som säger att alla offentliga upphandlingar, inklusive direktupphandlingar, måste faktureras med e-faktura. E-fakturan ska märkas med ett så kallat GLN-nummer, utöver eventuell fakturareferens. Du som arbetar i kommun, landsting och region måste alltså fylla i detta fält i din anmälan. Har du inget GLN-nummer men tillhör kategorin ovan, kontrollera korrekt fakturaadress med lämplig person inom din organisation. Mer information.

Utbildare Pernilla Sporre

Pernilla har en unik förmåga att locka fram människors resurser. Genom att se till helheten och guida in mot människans kärna stärks personens trygghet och tro på sin egen förmåga, där skapas balans och vitalitet. Detta får du del av oavsett vilken kurs du går.
Rulla till toppen

INSPIRATIONSBREV

Får jag skriva till dig? 

I breven delar jag med mig av tankar, övningar och perspektiv på hur vi alla kan komma till vår rätt. Hur vi kan nå personlig hållbarhet och utveckling med hjälp av BK i Aktivitet och Aktivitetsbalans.