Intention Aktivitetsbalans 2016

Jag hoppas att Du kunnat njuta av en skön julhelg, ett gott slut på året och kan se fram emot början på ett nytt år!

Just nu försöker jag formulera mina intentioner för det kommande året. Att formulera för mig själv vad som känns viktigt och vad jag vill prioritera för att följa min röda tråd genom livet, både privat och i arbetet. Vad är mitt företags röda tråd? Den som både du som kund, samarbetspartner och jag själv kan ha nytta av att hålla oss i och som en medskapare av Aktivitetsbalans för oss alla!

Alltså det som är balans för just Dig: ”Aktivitetsbalans innebär individens upplevelse av rätt mängd aktivitet och rätt variation mellan aktiviteterna i aktivitetsmönstret.”

Mina tankar och ord börjar ta form, men jag vill ge dem lite tid att landa. Hur ser dina intentioner ut?

Med kärlek till Dig och alla våra medmänniskor önskar jag ett Gott Nytt 2016!

Rulla till toppen

INSPIRATIONSBREV

Får jag skriva till dig? 

I breven delar jag med mig av tankar, övningar och perspektiv på hur vi alla kan komma till vår rätt. Hur vi kan nå personlig hållbarhet och utveckling med hjälp av BK i Aktivitet och Aktivitetsbalans.