Expertgrupp för BK i Aktivitet

Jag blir helt varm om hjärtat när jag möter engagemang hos människor! Allra lättast är det ju så klart att ta till sig om engagemanget innefattar något man själv brinner för 😉 Strax före jul hade vi det allra första mötet med hjälp av Skype i vår nystartade Expertgrupp, det var verkligen ett sånt tillfälle. Expertgrupp, smaka på det ordet, Expertgrupp för BK i Aktivitet. Syftet handlar ju så klart om att utveckla den metod som vi blivit sålda på och verkligen vill att fler ska få möjlighet att ta del av. ”Mer BK till folket!” som jag sa när jag blev intervjuad av Smålandsposten förra året.

Jag blev sugen på att söka på ordet expert; Enligt Wiktionary är en expert en person som kan väldigt mycket inom ett visst område, sakkunnig person. Ex. Datanörden var expert på datorer. Att vara en BK-nörd, ja det kan jag gärna ställa upp på 😉

En konkret första uppgift för gruppen är att komma med förslag och önskemål till innehållet i kommande Fördjupningskurs. Har du också idéer så tveka inte, alla idéer är varmt välkomna!

Rulla till toppen

INSPIRATIONSBREV

Får jag skriva till dig? 

I breven delar jag med mig av tankar, övningar och perspektiv på hur vi alla kan komma till vår rätt. Hur vi kan nå personlig hållbarhet och utveckling med hjälp av BK i Aktivitet och Aktivitetsbalans.