Aktivitetsbalans för Dig i sociala medier

Efter en hel del jobb med att förstå mig på hur de tekniska processerna fungerar (alltså bara precis så jag klarar av att hantera det hela 🙂 ) så är jag nu stolt över att både fått till en Gilla-knapp för min Facebooksida och en för Prenumeration av Nyhetsbrev! Du hittar båda längst ned i sidfoten. Så nästa projekt är att lyckas skriva regelbundet på dem också 😉 Trodde väl aldrig att det skulle vara så mycket arbete ”bakom”, men det är väl som med det mesta i livet, det behövs ett bra bakgrundsarbete för att sedan kunna glida på vågen.

Så dela gärna vidare till alla du tror kan vara intresserade så sprider vi ”mer BK till folket”!

 

 

 

Rulla till toppen

INSPIRATIONSBREV

Får jag skriva till dig? 

I breven delar jag med mig av tankar, övningar och perspektiv på hur vi alla kan komma till vår rätt. Hur vi kan nå personlig hållbarhet och utveckling med hjälp av BK i Aktivitet och Aktivitetsbalans.