Hur gör du när du rör dig?

Jag är så glad att ha möjligheten att presentera denna fina bok för dig!

Min vän Anna Sannum Karlsson, tillsammans med Wiveca Cederhag, har skrivit en efterlängtad övningsbok om Basal Kroppskännedom. Anna är leg. fysioterapeut, lärare i BK och numera ordförande för IBK. Vi har tillsammans hållit flera av utbildningarna i BK i Aktivitet!

Boken är så rykande färsk att jag bara hunnit bläddra i den. Känslan är att de verkligen lyckas förmedla både djupet och meningen med varför vi behöver öva vår kroppskännedom. Dessutom det viktigaste av allt; de visa oss HUR vi ska öva! Boken ger mig verkligen inspiration att fortsätta med utforskandet både av min egen och metodens potential.

Boken kostar 279 kr inkl. moms. Fraktkostnad tillkommer. Boken går att beställa direkt från www.basalkroppskannedom.se Alternativt så förmedlar jag gärna boken. Jag får ta stora resväskan med mig när jag reser till Malmö, så kan vi hålla nere fraktkostnaden. Hör av dig om hur du vill få din bok levererad.

Här är ett fint smakprov ur boken!

Rulla till toppen

INSPIRATIONSBREV

Får jag skriva till dig? 

I breven delar jag med mig av tankar, övningar och perspektiv på hur vi alla kan komma till vår rätt. Hur vi kan nå personlig hållbarhet och utveckling med hjälp av BK i Aktivitet och Aktivitetsbalans.