Frigör det nya året

Jag har ägnat en hel del tid i början på året åt att fundera över vad jag önskar av 2016. Jag har fått ett så fint material att jobba med ”Unravelling the year ahead 2016” – att veckla ut året man har framför sig. Visst låter det vackert! Att sätta mina intentioner för året, hitta ett ord som får symbolisera det och ge riktning. Mitt ord för året är ENERGI. Energi på många plan, men där det främst handlar om att låta möjliggöra att min energi får flöda fritt, helt i sin egen takt utan att den varken pressas fram eller hålls igen. Där min inre ljuslåga får lysa klart, stadigt och starkt. Visst minns ni den lilla sången om ”Mitt lilla ljus”? ”Sätt det ej under skäppan nej, det ska få lysa klart” – ungefär så känns det!

Jag fick en väldigt fin text på temat som jag gärna delar med mig av. Tänk på att nyårslöften, intentioner, mål eller vad du vill kalla det inte bara gäller i januari, utan hitta något med bärighet som kan följa dig som stöd hela året eller så länge du behöver det. Låt dig inspireras: Frigör det nya året

Rulla till toppen

INSPIRATIONSBREV

Får jag skriva till dig? 

I breven delar jag med mig av tankar, övningar och perspektiv på hur vi alla kan komma till vår rätt. Hur vi kan nå personlig hållbarhet och utveckling med hjälp av BK i Aktivitet och Aktivitetsbalans.