10 september

Alla är vi människor på väg genom livet!

Det här är ett av mina favoritcitat. Tycker det säger allt, varken mer eller mindre. Men ibland är det inte så lätt att vara människa. Jag tränar mig på att vara bara Jag, varken mer eller mindre. Att vara Jag i min kropp i just denna stund. Låter det banalt? Jag tycker det är en fantastisk möjlighet och utmaning. Att få utforska, verkligen på djupet, vem jag är, vilka egenskaper och möjligheter jag fått med mig, men också att förstå och acceptera mina hinder och begränsningar.

Att vara i kontakt med dig själv, att hitta den optimala kroppspositionen för varje aktivitet du gör kan vara något många tränar på en stund under ett yogapass eller vid en behandling, men för mig har det blivit ett sätt att leva. Att i varje ögonblick försöka ta in just den här stundens förutsättningar, både mina egna, uppgiftens och min omgivnings.

Kanske är det så att du arbetar med människor och råder andra hur de ska leva sina liv? Då har du ju dubbla utmaningar och möjligheter. Eftersom vi inte kan ta någon annan längre än vad vi kommit själva så ger det ju fantastiska möjligheter till utveckling, inte minst vår egen.

Vill du också öva på dina förutsättningar? Kanske hitta ett mer optimalt sätt att förhålla dig till och röra din kropp, öka din närvaro i nuet och acceptera allt så som det är? Skulle processen underlättas av lite guidning?

Då har jag ett utmärkt förslag; kom och träna med mig Lördag 10 september i Växjö! Jag håller en Endagskurs i BK i Aktivitet. Kursdagen passar både dig som privatperson som vill jobba med din egen inre utveckling likväl som du som arbetar med människor och använder dig själv som instrument (vilket vi ju alla gör i alla möten mellan människor).

Det här är texten jag skrev i mitt senaste Nyhetsbrev, men det tål att upprepas! Gruppen börjar fyllas på och det känns extra kul att välkomna deltagare både från Visby och Skövde och från Växjö också så klart 🙂

/Pernilla

Rulla till toppen

INSPIRATIONSBREV

Får jag skriva till dig? 

I breven delar jag med mig av tankar, övningar och perspektiv på hur vi alla kan komma till vår rätt. Hur vi kan nå personlig hållbarhet och utveckling med hjälp av BK i Aktivitet och Aktivitetsbalans.