JANESH VAIDYA 9 OKT VÄXJÖ

Nu har turnén strömmat genom Sverige!  Måndagen den 9 oktober var den indiske internationellt välkände ayurvedapraktikern Janesh Vaidya med sin föreläsningsturné ”Energize your life” på Palladium i Växjö och gav oss massor av härlig inspiration för ett liv i balans!

med massor av skön energi utifrån våra personliga förutsättningar!

Inför föreläsningen skrev jag så här och det infriades med råge: Janesh Vaidyas två timmar långa föreläsning hjälper dig att förstå orsakerna till dina kroppsliga och mentala problem och hur du kan lösa dem genom den indiska hälsoläran ayurveda. Föreläsningen kommer bredda din kunskap om dig själv och bland mycket annat ge dig tre nyckelredskap för att på naturlig väg hålla uppe livsenergin.

Janesh Vaidya delar med sig av sin traditionella kunskap på ett inspirerande och humoristiskt sätt, vilket gör att lyssnare på alla nivåer kan ta till sig denna viktiga lärdom och få förståelse för hur den kan användas i det dagliga livet. (Om du är nyfiken på tidigare föreläsningar med Janesh Vaidya så finns det en del klipp på youtube.) Mer om Janesh Vaidya på www.janeshvaidya.com

Dessutom: I varje stad sker en utlottning bland de 100 första som köper biljetter, där en person vinner en två veckors retreat i Indien! Kom bara ihåg att fylla i din e-mail och bocka i rutan för info för att vara med i utlottningen. Men skynda dig, de här biljetterna är snart slut!

På Palladium delade Janesh ut två biljetter till Vaidya Ayurveda Village, dels genom utlottning på en biljett och dels en till mig som arrangör! Så nu har jag just börjat planera för min första resa utanför Väst. Det ska bli så spännande och lärorikt. Jag lovar att återkomma med berättelser om detta!

/Pernilla

 

Rulla till toppen

INSPIRATIONSBREV

Får jag skriva till dig? 

I breven delar jag med mig av tankar, övningar och perspektiv på hur vi alla kan komma till vår rätt. Hur vi kan nå personlig hållbarhet och utveckling med hjälp av BK i Aktivitet och Aktivitetsbalans.