Alla önskar sig en Julklapp

TACK ALLA NI SOM BIDRAGIT! TILLSAMMANS HAR VI SAMLAT IN 4857 KR TILL JULKLAPPAR!

Julklappar! Vem vill inte få en julklapp av omtanke och kärlek? Många av oss vill inte ha en pryl till som vi inte behöver, men gärna känslan av att både ge och få omtanke.

Vi vill ge barnen på Annai Home for Children möjligheten att få varsin julklapp! Hjälper du oss? Flera flickor visade oss stolt sina klockor som de fick förra julen. Undra vad de önskar sig i år?

Annai Home ligger i Tamil Nadu, södra Indien. Där bor 276 barn, de flesta mellan 10 och 18 år. De har förlorat sina föräldrar eller kanske har de mamma kvar, men hon är alltför fattig för att kunna försörja dem och låta dem gå i skolan. På Annai Home får de god omvårdnad och hjälp med skolgången så de ska kunna ta sig ur fattigdom och kastsystem. De kämpar väl och målinriktat, men behöver allt stöd de kan få. Barnhemmet drivs helt ideellt och är beroende av donationer från oss i den rikare delen av världen.

Kanske vill du tänka lite mer långsiktigt och i ditt paket ge ett fadderskap? För 150 kr/mån får barnen kontinuerligt stöd till skolgång, mat och förnödenheter. Tillbaka får du stor tacksamhet och möjlighet att följa ett barns uppväxt på andra sidan jorden. En fantastisk fin möjlighet till reflektion för oss och utbyte med människor med helt andra livsförutsättningar.  Hör gärna av dig med frågor eller läs mer om faderskap på Barnen Framför Allts hemsida. Klicka i ”Indien – Annai Home for Children!”

Läs gärna mer om vår Indienresa och besöket på Annai Home på bloggen.

Hjälp oss ge dem lite guldkant på julen. Swischa valfri julgåva till 070-5654757. Vill du ge bort gåvan som julklapp så skickar vi gärna ett kort – hör av dig!

Med hopp om en God Jul för oss alla!

Varma kramar Pernilla och Jon Sterner med familjer

Rulla till toppen

INSPIRATIONSBREV

Får jag skriva till dig? 

I breven delar jag med mig av tankar, övningar och perspektiv på hur vi alla kan komma till vår rätt. Hur vi kan nå personlig hållbarhet och utveckling med hjälp av BK i Aktivitet och Aktivitetsbalans.