TERAPEUT

Online Introduktionskurs i BK i Aktivitet

Nu mer än någonsin behöver vi varandra som trygga och stadiga istället för att spä på världens oro och söndring. Jag tror på varje människas goda kärna, ibland är den väldigt inkapslad och svår att förstå, men den finns där i oss alla. Kan vi odla och stärka den så finns allt att vinna. Kan du stärka känslan av trygghet i dig själv minskar kroppens stressreaktioner och det blir lättare att ta lugna, kloka och kärleksfulla beslut. Genom att stå stadigt i dig själv, väl förankrad på jorden, släppa andningen fri kan du hålla tanken klar och du kan vara en trygg medmänniska för dig själv och dina patienter.

Målet med BK i Aktivitet = bygga Trygghet!

 

Här har du kursen som tar dig 3 steg mot nöjdare patienter och en mindre stressig arbetsdag!

Kursen består av tre moduler:

  1. Fokus på dig själv – ökad medvetenhet
  2. Hitta dansrytmen i aktiviteten
  3. Tillämpning i aktivitet – gör det enkelt i ditt eget mottagningsrum

Stressad arbetsterapeut? Annat människoyrke? Drömmer du om att kunna göra skillnad för andra utan att bränna ut dig själv? Med hjälp av BK i Aktivitet kan du skapa balans mellan aktivitet och återhämtning, lugn och energi både för dig själv och dina patienter.

Till skillnad mot så mycket annat handlar inte den här kursen om att banka in massa teori i ett redan trött huvud, utan tvärt om, känna in dig själv och skapa bra förutsättningar i din vardag, just där du är. På så sätt ökar chansen att du både kan göra bra saker för dig själv och samtidigt få ett nytt arbetsverktyg i ditt patientarbete.

Citat från senaste kursen:

Det jag gör annorlunda nu som varit till hjälp från kursen:
Jag tänker!
Alltså tänker på hur jag gör, nyaste stället jag använt tankarna är på gymmet, i varje maskin upprepas rörelsen och även på gångbandet! Superintressant! Tänker då ibland Hur går jag egentligen? Om jag testar att gå med olika långa steg, olika svank, olika tyngöverföring,  vad händer då??
Jag utmanar alltså också min aktivitet med hjälp av bk i aktivitet
Vad har varit bra?
DU! kloka tankar o pedagogisk förmåga, passar mig som ett nötskal! Tycker om människor som pratar lugnt och lite som en guru i buddism som inte låser sig i svart vitt tänk
Önska va annorlunda?
Ingenting egentligen
Tusen tack för en superbra kurs! Ill be back!!
Vänliga hälsningar
Maria Lundgren, arbetsterapeut

I den här upplevelsebaserade online utbildningen får du direkt med dig verktyg för att minska stress, öka din inre trygghet och ett användbart behandlingsverktyg. Efter kursen ska du ha en ökad förståelse för möjligheten att lyssna in både den du möter och dina egna signaler.

Under 4 veckor får du materialet som sen är tillgängligt ett helt år. På så sätt kan du om och om igen träna och återanvända de delar du behöver – allt för att befästa kunskapen i dig och skapa just den process du behöver.

Introduktionskurs i BK i Aktivitet!

 

Det här är en upplevelsebaserad utbildning med introduktion till BK i Aktivitet. Det är en praktisk utbildning som ger dig verktyg att omsätta och skapa trygghet i din yrkesroll.

Redan efter denna kurs kommer du kunna börja använda BK i Aktivitet i mötet med dig själv och dina patienter. Efter kursen ska du ha en ökad förståelse för möjligheten att lyssna in den du möter genom att lyssna av dina egna signaler och utgå från dem. Det ger dig ett verktyg med stor potential i ditt yrkes verktygslåda och ökad trygghet i din yrkesroll.

BK i Aktivitet ger dig möjlighet att faktiskt leva som du lär!

Den här digitala Introduktionskursen i BK i Aktivitet vänder sig i första hand till arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster och våra kollegor som också har arbeten med människor. Kursen består av tre moduler som kommer en gång per vecka under tre veckor + en 4e vecka främst till för reflektion. Kursmaterialet har du tillgång till ett helt år. I varje modul ingår flera filmer, mail, hemuppgifter och bonusmaterial.

 

Har du redan gått utbildning i BK i Aktivitet? I så fall är denna kurs ett utmärkt tillfälle för dig att upprätthålla och träna dina förmågor. BK i Aktivitet är som all annan träning, vi behöver upprepa och öva för att kunskapen ska finnas tillgänglig i kroppen och i den här kursen har du möjlighet att få din träning guidad och du kan använda materialet om och om igen. Som jag beskriver i utbildningsstegen till Terapeutisk kompetens så kan alla upprepa de Gröna stegen hur många gånger som helst, de är basen och förutsättningen för den fortsatta utvecklingen.
Dessutom delar jag i kursen med mig av praktiska exempel på hur jag arbetar med patienter, både i grupp och individuellt.

Har du fler funderingar angående onlinekurs eller friskvårdsbidrag så läs sidan Frågor & Svar

Datum:

Du kan starta NU!

Sista ansökningsdag:

Längd:

3 kursmoduler motsvarande 4 veckor tillgängliga under 1 år. Räkna med ca 3 tim/v i arbetsinsats, men du styr hur mycket du övar!

Plats:

Online

Målgrupp:

Arbetsterapeuter och våra kollegor som också har arbeten med människor.

Pris:

1225 kr (exkl moms)

Kursid:

130 (ange vid bokning)

Boka plats

Mer information

Betalning
Betalning via faktura eller Stripe. 

Stripe är en av världens största och mest använda betallösningar för onlinebutiker. 

Friskvård
Nu kan du betala via epassi om det är det system som din arbetsgivare använder för friskvård. 

Bokning och bekräftelse
Din anmälan är bindande, men får du förhinder har du har möjlighet att skicka någon annan i ditt ställe. Anmälan är godkänd när du fått en bekräftelse från oss.

GLN-nummer Från och med 1 april, 2019 har det kommit ett lagkrav som säger att alla offentliga upphandlingar, inklusive direktupphandlingar, måste faktureras med e-faktura. E-fakturan ska märkas med ett så kallat GLN-nummer, utöver eventuell fakturareferens. Du som arbetar i kommun, landsting och region måste alltså fylla i detta fält i din anmälan. Har du inget GLN-nummer men tillhör kategorin ovan, kontrollera korrekt fakturaadress med lämplig person inom din organisation. Mer information.

Utbildare Pernilla Sporre

Pernilla har en unik förmåga att locka fram människors resurser. Genom att se till helheten och guida in mot människans kärna stärks personens trygghet och tro på sin egen förmåga, där skapas balans och vitalitet. Detta får du del av oavsett vilken kurs du går.
Rulla till toppen

INSPIRATIONSBREV

Får jag skriva till dig? 

I breven delar jag med mig av tankar, övningar och perspektiv på hur vi alla kan komma till vår rätt. Hur vi kan nå personlig hållbarhet och utveckling med hjälp av BK i Aktivitet och Aktivitetsbalans.