Online Introduktionskurs i BK i Aktivitet

Här har du kursen som tar dig 3 steg mot nöjdare patienter och en mindre stressig arbetsdag!

Kursen består av tre moduler:

  1. Fokus på dig själv – ökad medvetenhet
  2. Hitta dansrytmen i aktiviteten
  3. Tillämpning i aktivitet – gör det enkelt i ditt eget mottagningsrum

Detta är en perfekt sommarkurs! Det handlar inte om att banka in massa teori i ett redan trött huvud utan tvärt om, känna in dig själv och skapa bra förutsättningar i din vardag, just där du är. På så sätt ökar chansen att du först kan njuta av sommaren och sen ha ett nytt arbetsverktyg redo inför hösten.

Allt detta har du nu möjlighet att smaka på direkt hemifrån. Du får en introduktion och kan påbörja ditt eget övande nu direkt. Första lektionen är GRATIS och redan där får du ta del av hemligheten med BK i Aktivitet!

Nu är den första onlinekursen i BK i Aktivitet redo för dig!

 

Det här är en upplevelsebaserad utbildning med introduktion till BK i Aktivitet. Det är en praktisk utbildning som ger dig verktyg att omsätta och skapa trygghet i din yrkesroll.

Redan efter denna kurs kommer du kunna börja använda BK i Aktivitet i mötet med dig själv och dina patienter. Efter kursen ska du ha en ökad förståelse för möjligheten att lyssna in den du möter genom att lyssna av dina egna signaler och utgå från dem. Det ger dig ett verktyg med stor potential i ditt yrkes verktygslåda och ökad trygghet i din yrkesroll.

BK i Aktivitet ger dig möjlighet att faktiskt leva som du lär!

Den allra första digitala Introduktionskursen i BK i Aktivitet vänder sig i första hand till arbetsterapeuter och våra kollegor som också har arbeten med människor. Kursen består av tre moduler som kommer en gång per vecka under tre veckor och därefter har du tillgång till kursmaterialet ett helt år. I varje modul ingår flera filmer, mail, hemuppgifter och bonusmaterial. Dessutom kommer en alldeles extra bonus i slutet på kursen!

 

Vill du få ett smakprov innan du bestämmer dig? Du får ta del av första delen av kursen alldeles GRATIS! Därefter bestämmer du dig hur du vill gå vidare. Men kom ihåg att det är en sommarkurs; anmälan är bara öppen 10 juni – 10 juli.

 Jag hoppas att alla som vill gå kursen också har möjlighet att delta! Därför är priset bara 930 kr (+ moms) på första kursomgången som är tillgänglig nu under sommaren.

 

Har du redan gått utbildning i BK i Aktivitet? I så fall är denna kurs ett utmärkt tillfälle för dig att upprätthålla och träna dina förmågor. BK i Aktivitet är som all annan träning, vi behöver upprepa och öva för att kunskapen ska finnas tillgänglig i kroppen och nu har du möjlighet att få din träning guidad och du kan använda materialet om och om igen. Som jag beskriver i utbildningsstegen till Terapeutisk kompetens så kan alla upprepa de Gröna stegen hur många gånger som helst, de är basen och förutsättningen för den fortsatta utvecklingen.
Dessutom delar jag i kursen med mig av praktiska exempel på hur jag arbetar med patienter, både i grupp och individuellt.

Datum:

Kursen är tillgänglig för köp 10 juni - 10 juli

Sista ansökningsdag:

2021-07-10

Längd:

3 kursmoduler motsvarande 3 veckor tillgängliga under 1 år

Plats:

Online

Målgrupp:

Arbetsterapeuter och våra kollegor som också har arbeten med människor.

Pris:

Introduktionspris 930 kr + moms

Kursid:

130 (ange vid bokning)

Boka plats

Mer information

Bokning och bekräftelse
Din anmälan är bindande, men får du förhinder har du har möjlighet att skicka någon annan i ditt ställe. Anmälan är godkänd när du fått en bekräftelse från oss.

GLN-nummer Från och med 1 april, 2019 har det kommit ett lagkrav som säger att alla offentliga upphandlingar, inklusive direktupphandlingar, måste faktureras med e-faktura. E-fakturan ska märkas med ett så kallat GLN-nummer, utöver eventuell fakturareferens. Du som arbetar i kommun, landsting och region måste alltså fylla i detta fält i din anmälan. Har du inget GLN-nummer men tillhör kategorin ovan, kontrollera korrekt fakturaadress med lämplig person inom din organisation. Mer information.

Utbildare Pernilla Sporre

Pernilla har en unik förmåga att locka fram människors resurser. Genom att se till helheten och guida in mot människans kärna stärks personens trygghet och tro på sin egen förmåga, där skapas balans och vitalitet. Detta får du del av oavsett vilken kurs du går.
Scroll to Top

INSPIRATIONSBREV

Får jag skriva till dig? 

I breven delar jag med mig av tankar, övningar och perspektiv på hur vi alla kan komma till vår rätt. Hur vi kan nå personlig hållbarhet och utveckling med hjälp av BK i Aktivitet och Aktivitetsbalans.