Online Introduktionskurs i BK i Aktivitet

Är det svårt att kunna ge det bästa till varje patient?
Har du alltför hög arbetsbelastning på jobbet?
Svårt att hinna vara uppdaterad på det senaste inom området?

Mindre stress både för dig och dina patienter skulle göra stor skillnad för upplevelsen både av arbetsdagen, tillfredsställelsen på jobbet och behandlingsresultaten. Att få ta till dig det senaste inom området, själv få en egen upplevelse i kropp och känslor kan öka tryggheten och lugnet i mötet med patienten och därmed kan du bättre känna in, observera och guida patienten.

Allt detta har du SNART möjlighet att smaka på direkt hemifrån. Du får en introduktion och kan påbörja ditt eget övande nu direkt. Första lektionen är GRATIS och redan där får du ta del av hemligheten med BK i Aktivitet!

Snart är onlinekursen redo för dig!

Se till att du prenumererar på Inspirationsbrevet så kommer du få informationen först av alla när kursen är klar för lansering.

Datum:

SNART

Sista ansökningsdag:

Längd:

Plats:

Online

Målgrupp:

Arbetsterapeuter och fysioterapeuter/sjukgymnaster

Pris:

Kursid:

130 (ange vid bokning)

Boka plats

Mer information

Bokning och bekräftelse
Din anmälan är bindande, men får du förhinder har du har möjlighet att skicka någon annan i ditt ställe. Anmälan är godkänd när du fått en bekräftelse från oss.

GLN-nummer Från och med 1 april, 2019 har det kommit ett lagkrav som säger att alla offentliga upphandlingar, inklusive direktupphandlingar, måste faktureras med e-faktura. E-fakturan ska märkas med ett så kallat GLN-nummer, utöver eventuell fakturareferens. Du som arbetar i kommun, landsting och region måste alltså fylla i detta fält i din anmälan. Har du inget GLN-nummer men tillhör kategorin ovan, kontrollera korrekt fakturaadress med lämplig person inom din organisation. Mer information.

Utbildare Pernilla Sporre

Pernilla har en unik förmåga att locka fram människors resurser. Genom att se till helheten och guida in mot människans kärna stärks personens trygghet och tro på sin egen förmåga, där skapas balans och vitalitet. Detta får du del av oavsett vilken kurs du går.
Scroll to Top

INSPIRATIONSBREV

Får jag skriva till dig? 

I breven delar jag med mig av tankar, övningar och perspektiv på hur vi alla kan komma till vår rätt. Hur vi kan nå personlig hållbarhet och utveckling med hjälp av BK i Aktivitet och Aktivitetsbalans.