Kursdatum för 2019 och 2020 är klara!

Det är väldigt kul att höra från er att ni följer mina nyhetsbrev och det jag skriver på hemsidan. Min önskan är att skriva mycket mera och dela med mig till er, men jag har fler storslagna idéer och projekt än tid att genomföra dem allihop så jag gör vad jag kan för att hitta en lagomnivå i allt detta. Ni vet det där med aktivitetsbalans… Nu ser jag även fram emot kontakt med er nya som tillkommit under hösten, inte minst i samband med frukostutbildningen på Flokk. I slutet på september var jag nämligen på stolsföretaget Flokk i Stockholm och tillsammans med ett 30-tal ”ergonomer” skapade vi en härlig upplevelsemorgon. Så kul och väldigt inspirerande att tillsammans med så många kunniga få experimentera med vad sittande och ätande kan ge för insikter på bara ett par timmar. Stort Tack för er öppenhet och också för det fortsatta intresse som många av er visade! Jag hoppas att det snart ger utrymme för fler sammarbetsmöjligheter, inte minst under Grundkursveckan i september i Stockholm.

Jag är väldigt stolt över den planering jag just gjort, nämligen planerat in kursveckorna för två år framåt! Inte vanligt med sån framförhållning i mitt liv. Det här har jag inspirerats till genom Konsulttimmen som Region Kronoberg erbjuder oss småföretagare. Jag har under ett par intensiva förmiddagar coachats av Lena Gustafsson från Guldkanten (vilket underbart företagsnamn!) och fått till min egen styrriktning och förtydligat min drivkraft. Superspännande!

Så planeringen ser ut så här: Grundkurser i BK i Aktivitet https://aktivitetsbalans.se/kurser/  prioriteras. Det betyder en kursvecka/termin. Utöver det finns visst utrymme för specifika uppdrag, vilket får bokas flexibelt utifrån era önskemål. Ytterligare ett år är det ju min egen Fördjupningsutbildning med uppsatsskrivande som har hög prioritet och förhoppningsvis kommer komma er tillgodo längre fram. Utvecklingen av metoden BK i Aktivitet är min tydliga arbetsriktning.


2019

Grundkurs BK i Aktivitet. Vecka 14, 1-5 april i Växjö. Sista anmälan 15 februari. 

Grundkurs BK i Aktivitet. Vecka 36, 2-6 september i Stockholm. Sista anmälan 26 juli.

2020

Grundkurs BK i Aktivitet. Vecka 17, 20-24 april

Grundkurs BK i Aktivitet. Vecka 39, 21-25 september

Du kan anmäla dig redan nu till alla alternativen, eller så skickar du en intresseanmälan så kan vi tillsammans planera vidare framåt.


I min planering ingår också att skicka lite kortare nyhetsbrev någon gång i månaden istället för långa brev någon gång per termin. Jag tror det blir lättare för er att läsa och större chans att jag lyckas hålla er lite mer uppdaterade om BK i Aktivitet och kanske något annat ni är intresserade av att jag skriver om. Kom gärna med önskemål! Ett önskemål jag fått är en kurs i Compassion och BK i Aktivitet – det låter som en mycket spännande karamell att suga på. Får se när vi kan göra verklighet av den?

Njut av dagen precis där du är!

/Pernilla

Rulla till toppen

INSPIRATIONSBREV

Får jag skriva till dig? 

I breven delar jag med mig av tankar, övningar och perspektiv på hur vi alla kan komma till vår rätt. Hur vi kan nå personlig hållbarhet och utveckling med hjälp av BK i Aktivitet och Aktivitetsbalans.