BK och trauma

Jag blir varm i hjärtat när jag i texten hör Annas trygga röst genom bokstäverna. Samtidigt hennes fina engagemang att genom kroppen hjälpa människor att läka. Läs och låt dig inspireras av två fina artiklar om hur man kan använda Basal Kroppskännedom. Min vän och kollega Anna Sannum Karlsson intervjuas och bidrar med sin kunskap. Dels Hon vill skapa tillit efter kroppens katastrofer – Fysioterapi och De tar till kroppen för att läka själen efter trauma – Sydsvenskan. Mer av Annas kunskap kan vi också ta del av i hennes bok Hur gör du när du rör dig?

Tack Anna för den fina inspirationen!

Artikel i Sydsvenskan om BK

Rulla till toppen

INSPIRATIONSBREV

Får jag skriva till dig? 

I breven delar jag med mig av tankar, övningar och perspektiv på hur vi alla kan komma till vår rätt. Hur vi kan nå personlig hållbarhet och utveckling med hjälp av BK i Aktivitet och Aktivitetsbalans.