BK i Aktivitet på Arbetsterapi-forum

Vi har haft två härligt inspirerande dagar i Göteborg med massor av intryck, fantastiska föreläsningar, trevliga möten och ändå upplevelsen av att bara hunnit ta del av en bråkdel av utbudet, fanns 170 presentationer att välja på 🙂 En höjdpunkt för egen del var nog ändå känslan att själv få dela med sig till alla andra arbetsterapeuter – att få presentera vår uppsats för så där 200 personer var en mäktig känsla! Gensvaret och intresset för det som just vi pratade om var super peppande – hoppas nu att det också leder till ett stort deltagande i våra kurser 🙂

Här delar jag med mig av vår power-point-presentation – du som var där kanske har nytta av en repetition och du som inte var där kanske kan få en hint om vad vi pratade om. På 15 min presentation blir det ju bara valda delar.

AT-forLisebergum-150416pdf

Våren i Göteborg bjöd på både spöregn, blåst och klarblå himmel. Även kontrasten i miljön var stor – bilder från var sidan gatan.

 

Njut av vårsolen! Kram Pernilla

Rulla till toppen

INSPIRATIONSBREV

Får jag skriva till dig? 

I breven delar jag med mig av tankar, övningar och perspektiv på hur vi alla kan komma till vår rätt. Hur vi kan nå personlig hållbarhet och utveckling med hjälp av BK i Aktivitet och Aktivitetsbalans.