FÖR DIN SKULL

HELGRETREAT – LANDA I DIN KROPP OCH HJÄRTA

TRE DAGAR FÖR ATT HINNA IKAPP DIG SJÄLV, STÄRKA DINA PERSONLIGA RESURSER OCH MÅ GOTT.

 

Behöver du ladda dina batterier?

En helg för dig själv, få stressen att lägga sig och på riktigt vara kompis med din kropp – låter det lockande?

Njuta av stillhet, rörelse och hemlagad mat – visst vore det som en perfekt start på våren?

Nyfiken på vad Basal Kroppskännedom (BK) i Aktivitet kan bidra med i ditt liv? Här får du chans att balansera och locka fram din kropps potential, oavsett om du har några krämpor eller bara vill utforska vad mer kroppen kan erbjuda.

Behöver du en förändring i ditt liv?

Bryta den onda cirkeln, racet i ekorrhjulet. Ta hand om din kropp så den slipper skrika av smärta eller kanske ångest. Är du beredd att investera i dig själv, ditt mående och få en vardag att njuta av? Kickstarta din förändringsprocess med en härlig helg med fokus på dig själv. Njut av närvaro, övande, stillhet, natur och delande/reflektion med andra kvinnor.

Under helgen Landa i din kropp och hjärta får du chans till en djupare känsla för din kropps potential och ett utrymme att lyssna in dig själv och dina behov för att gå stärkt vidare ut i vardagen. Ge dig själv goda förutsättningar att starta våren med väl laddade batterier! Gör det med en helgs andrum och övande av Basal Kroppskännedom (BK) i Aktivitet.

Öva BK i Aktivitet

Allt övande utgår från Basal Kroppskännedom (BK) i Aktivitet, vilket är både en livsfilosofi och behandlingsmetod utifrån helheten i att vara människa. Du och din kropp, med dina förutsättningar, i ditt liv = den unika utgångspunkten för just Dig.

När vi övar BK i Aktivitet använder vi vardagliga positioner som gående, stående, sittande och liggande. Vi tillämpar detta direkt i de aktiviteter som förekommer under helgen, tex då du brer din smörgås, skär grönsakerna, går en promenad i parken eller sitter i meditation. Allt för att du ska ha störst chans att ta med dig resultatet hem till din egen vardag. Så du kan känna lugn och närvaro tillsammans med dina barn, på jobbet, på träningspasset eller där du vill känna dig balanserad och komma till din rätt med minsta möjliga ansträngning.

 

Helgretreat

Du behöver inga speciella träningskläder, men ta gärna på dig något mjukt som underlättar rörelse, ta med en extra tröja till meditationen och promenadskor för en skön tur vid sjön på lunchen.

 

På vackra Vartorps gård möts vi fredag kväll för att checka in, landa och ge oss själva goda förutsättningar för en riktigt fin helg tillsammans. Under dagarna varvar vi meditation, övande av kroppskännedom med aktiviteter både inom och utomhus. Vi har hela huset och parken för oss själva!

 

Tid: fredag 24/3 kl 19 – söndag 26/3 kl 15

Plats: Vartorps gård, Rottne. Samåkning rekommenderas från Växjö, alternativt kan du bli upphämtad vid bussen i Rottne.

Investering: 3200 kr inkl kurs, hemlagad mat och logi.

Det blir ett litet intimt sammanhang så du ska få det utrymme till guidning som just du behöver så antalet platser är begränsat.

Kom hem som en bättre mamma, livspartner och arbetskamrat efter en helg tillsammans med dig själv.

 

Ta med dig egen, matta (ex liggunderlag, yogamatta), filt och om du har kilstöd och meditationskudde till övandet. Ta också med dig egna lakan och handduk. Hör av dig om du vill låna något så ordnar jag det.

 

ERBJUDANDE: När du bokar ett längre behandlingsprogram hos mig så får du denna retreat-dag som BONUS! Hör av dig för ett förutsättningslöst samtal.

 

Jag ser verkligen fram emot en hel helg tillsammans med dig!

Varmt välkommen!

/Pernilla

 

 

Pernilla Sporre, leg. arbetsterapeut specialiserad inom kroppskännedom och psykoterapi, grundare och lärare i Basal Kroppskännedom (BK) i Aktivitet

Datum:

23-03-24

Sista ansökningsdag:

2023-03-17

Längd:

Fre kl 19 - sön kl 15

Plats:

Vartorps gård, Rottne, norr om Växjö

Målgrupp:

Du som är nyfiken på utforskandet av dig själv och din egen kropp.

Pris:

3200 kr inkl moms, kurs, hemlagad mat och logi

Kursid:

111 (ange vid bokning)

Boka plats

Mer information

Betalning
Betalning via faktura eller Stripe. 

Stripe är en av världens största och mest använda betallösningar för onlinebutiker. 

Friskvård
Nu kan du betala via epassi om det är det system som din arbetsgivare använder för friskvård. 

Bokning och bekräftelse
Din anmälan är bindande, men får du förhinder har du har möjlighet att skicka någon annan i ditt ställe. Anmälan är godkänd när du fått en bekräftelse från oss.

GLN-nummer Från och med 1 april, 2019 har det kommit ett lagkrav som säger att alla offentliga upphandlingar, inklusive direktupphandlingar, måste faktureras med e-faktura. E-fakturan ska märkas med ett så kallat GLN-nummer, utöver eventuell fakturareferens. Du som arbetar i kommun, landsting och region måste alltså fylla i detta fält i din anmälan. Har du inget GLN-nummer men tillhör kategorin ovan, kontrollera korrekt fakturaadress med lämplig person inom din organisation. Mer information.

Utbildare Pernilla Sporre

Pernilla har en unik förmåga att locka fram människors resurser. Genom att se till helheten och guida in mot människans kärna stärks personens trygghet och tro på sin egen förmåga, där skapas balans och vitalitet. Detta får du del av oavsett vilken kurs du går.
Rulla till toppen

INSPIRATIONSBREV

Får jag skriva till dig? 

I breven delar jag med mig av tankar, övningar och perspektiv på hur vi alla kan komma till vår rätt. Hur vi kan nå personlig hållbarhet och utveckling med hjälp av BK i Aktivitet och Aktivitetsbalans.