FÖR DIN SKULL

RETREAT – LANDA I DIN KROPP OCH HJÄRTA

EN HEL DAGS RETREAT FÖR ATT HINNA IKAPP DIG SJÄLV, STÄRKA DINA PERSONLIGA RESURSER OCH MÅ GOTT.

 

Behöver du ladda dina batterier?

En dag för dig själv, få stressen att lägga sig och på riktigt vara kompis med din kropp – låter det lockande?

Njuta av stillhet, rörelse och hemlagad mat – visst vore det som en perfekt dag i januari?

Nyfiken på vad Basal Kroppskännedom (BK) i Aktivitet kan bidra med i ditt liv? Här får du chans att balansera och locka fram din kropps potential, oavsett om du har några krämpor eller bara vill utforska vad mer kroppen kan erbjuda.

 

Vi övar i vardagliga positioner som gående, stående, sittande och liggande. Allt för att du ska ha störst chans att ta med dig övandet direkt in i din vardag. För att du ska kunna stärka din personliga potential och göra allt det du vill och behöver göra med minsta möjliga ansträngning. Du behöver inga speciella träningskläder, men ta gärna på dig något mjukt som underlättar rörelse, ta med en extra tröja till meditationen och promenadskor för en skön tur vid sjön på lunchen.

Under dagen Landa i din kropp och hjärta får du chans till en djupare känsla för din kropps potential och ett utrymme att lyssna in dig själv och dina behov för att gå stärkt vidare ut i vardagen. Ge dig själv goda förutsättningar att starta året med väl laddade batterier! Gör det med en dags andrum och övande av Basal Kroppskännedom (BK) i Aktivitet.

Under dagen varvar vi övandet med meditation, lunch, fika, promenad och gemensam reflektion.

Ta med dig egen matta (ex liggunderlag, yogamatta), filt och om du har kilstöd och meditationskudde. Hör av dig om du vill låna något så ordnar jag det.

 

Tid: Söndag 29 januari kl 9 – 16

Plats: Norraby gård, Rottne, norr om Växjö – samåk gärna!

Din investering: 1250 kr (Utnyttja gärna din friskvårdpeng som en fin start på året)

 

ERBJUDANDE: När du bokar ett längre behandlingsprogram hos mig så får du denna retreat-dag som BONUS! Hör av dig för ett förutsättningslöst samtal.

 

Jag ser verkligen fram emot en hel dag tillsammans med dig!

Varmt välkommen!

/Pernilla

 

 

Pernilla Sporre, leg. arbetsterapeut specialiserad inom kroppskännedom och psykoterapi, grundare och lärare i Basal Kroppskännedom (BK) i Aktivitet

Datum:

23-01-29 kl 9-16

Sista ansökningsdag:

Längd:

En hel dag

Plats:

Norraby gård, Rottne, norr om Växjö

Målgrupp:

Du som är nyfiken på utforskandet av dig själv och din egen kropp.

Pris:

1250 kr (inkl moms)

Kursid:

111 (ange vid bokning)

Boka plats

Mer information

Betalning
Betalning via faktura eller Stripe. 

Stripe är en av världens största och mest använda betallösningar för onlinebutiker. 

Friskvård
Nu kan du betala via epassi om det är det system som din arbetsgivare använder för friskvård. 

Bokning och bekräftelse
Din anmälan är bindande, men får du förhinder har du har möjlighet att skicka någon annan i ditt ställe. Anmälan är godkänd när du fått en bekräftelse från oss.

GLN-nummer Från och med 1 april, 2019 har det kommit ett lagkrav som säger att alla offentliga upphandlingar, inklusive direktupphandlingar, måste faktureras med e-faktura. E-fakturan ska märkas med ett så kallat GLN-nummer, utöver eventuell fakturareferens. Du som arbetar i kommun, landsting och region måste alltså fylla i detta fält i din anmälan. Har du inget GLN-nummer men tillhör kategorin ovan, kontrollera korrekt fakturaadress med lämplig person inom din organisation. Mer information.

Utbildare Pernilla Sporre

Pernilla har en unik förmåga att locka fram människors resurser. Genom att se till helheten och guida in mot människans kärna stärks personens trygghet och tro på sin egen förmåga, där skapas balans och vitalitet. Detta får du del av oavsett vilken kurs du går.
Scroll to Top

INSPIRATIONSBREV

Får jag skriva till dig? 

I breven delar jag med mig av tankar, övningar och perspektiv på hur vi alla kan komma till vår rätt. Hur vi kan nå personlig hållbarhet och utveckling med hjälp av BK i Aktivitet och Aktivitetsbalans.