PROVA GRATIS

Online: Lär Dig leva i nuet – i allt Du gör!

Snurrar livet på allt för fort? Är känslan av stress nästan ständigt närvarande? Kanske har du ont i kroppen? Eller vill du helt enkelt lära känna dig själv och din kropp lite bättre?

Introduktionskurs i BK i Aktivitet online innebär möjligheten att lära känna din egen kropp samtidigt som du utför dina vardagssysslor.

NU KAN DU PROVA FÖRSTA DELEN AV KURSEN GRATIS – VARSÅGOD

 

Här har du kursen som tar dig 3 steg närmare en balanserad och stressfri vardag!

Kursen består av tre moduler:

  1. Fokus på dig själv – ökad medvetenhet
  2. Hitta dansrytmen i vardagens aktiviteter
  3. Bygg trygghet i dig själv samtidigt som du gör det du gör

Med BK i Aktivitet kan du skapa balans mellan aktivitet och återhämtning, ge dig själv både lugn och energi. Varje del av din kropp får chans att göra just det den är ämnad för. Vilket gör att du kan komma till din rätt på bästa sätt i denna stund.

 

Läs mer och anmäl dig till hela kursen

Vill du börja med Gratis-delen? Fyll i formuläret nedan och Välj kurs 529

Datum:

Sista ansökningsdag:

Längd:

3 kursmoduler motsvarande 4 veckor tillgängliga under 1 år. Räkna med ca 3 tim/v i arbetsinsats, men du styr hur mycket du övar!

Plats:

Online

Målgrupp:

DU!

Pris:

Första kursdelen GRATIS!

Kursid:

529 (ange vid bokning)

Boka plats

Mer information

Betalning
Betalning via faktura eller Stripe. 

Stripe är en av världens största och mest använda betallösningar för onlinebutiker. 

Friskvård
Nu kan du betala via epassi om det är det system som din arbetsgivare använder för friskvård. 

Bokning och bekräftelse
Din anmälan är bindande, men får du förhinder har du har möjlighet att skicka någon annan i ditt ställe. Anmälan är godkänd när du fått en bekräftelse från oss.

GLN-nummer Från och med 1 april, 2019 har det kommit ett lagkrav som säger att alla offentliga upphandlingar, inklusive direktupphandlingar, måste faktureras med e-faktura. E-fakturan ska märkas med ett så kallat GLN-nummer, utöver eventuell fakturareferens. Du som arbetar i kommun, landsting och region måste alltså fylla i detta fält i din anmälan. Har du inget GLN-nummer men tillhör kategorin ovan, kontrollera korrekt fakturaadress med lämplig person inom din organisation. Mer information.

Utbildare Pernilla Sporre

Pernilla har en unik förmåga att locka fram människors resurser. Genom att se till helheten och guida in mot människans kärna stärks personens trygghet och tro på sin egen förmåga, där skapas balans och vitalitet. Detta får du del av oavsett vilken kurs du går.
Rulla till toppen

INSPIRATIONSBREV

Får jag skriva till dig? 

I breven delar jag med mig av tankar, övningar och perspektiv på hur vi alla kan komma till vår rätt. Hur vi kan nå personlig hållbarhet och utveckling med hjälp av BK i Aktivitet och Aktivitetsbalans.