AKTUELLT KURSPROGRAM

Jag håller kurser där arbetsterapeuter och fysioterapeuter har möjlighet att integrera det gemensamma patientarbetet med hjälp av Basal Kroppskännedom och Aktivitet. I flera av kurserna, tex. Grundkurs i BK i Aktivitet är också andra intresserade yrkesgrupper och privatpersoner varmt välkomna!

Våren 2020 avslutade jag den fördjupningsutbildning jag jobbat med i ca 2½ år. Den har världens längsta kurstitel “Basal Kroppskännedom (BK), fördjupning i klinisk tillämpning av kroppsjagsfunktioner integrerat med bl.a. Mentalisering, Neurosomatik, Polyvagal teori, Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Schematerapi och Compassionfokuserad terapi (CFT)” och i en lite kortare version motsvarar den psykoterapi steg 2 med kroppskännedom som medel. Det har varit oerhört givande och jag känner verkligen hur den ökade kunskapen påverkar och underlättar det dagliga arbetet. Nu är jag väldigt sugen på att få dela med mig till er alla!

Att planera framåt känns ju extra utmanande just nu. Nästa Grundkurs i BK i Aktivitet har vi skjutit fram till våren 2021. Jag hoppas att vi ses på Gotland 3 – 7 maj. Övrig planering får bli med lite kortare framförhållning i relation till vilka möjligheter som ges. Hör gärna av dig med förslag och önskemål! Fram tills dess hoppas jag att vi ses på Youtube!

3-7 maj 2021 på Gotland

Du är varmt välkommen med din kursanmälan!

 

 

Innan vi ses kan du också grunda din kunskap i den helt färska uppsats jag skrivit:

BK i Aktivitet kan förbättra aktivitetsutförandets kvalitet

 

Vill du veta lite mer om vad en kurs innehåller, titta på ett par korta filmer från övandet eller läsa några utvärderingar från senaste kurserna finns några blogginlägg skrivna om det. Vill du ha lite inspiration, kanske för att motivera chefen för behovet av att få gå utbildningar och slipa dina verktyg? Eller för att själv bli mer klar över varför du ska lägga ansträngningen på dig själv? Läs blogginlägget och se om du hittar motivationen. Jag hoppas det!

/Pernilla Sporre