frukost på Toftastrand

Grundkurs 1-5 april 2019 i Växjö

GRUNDKURS I BK I AKTIVITET

WOW! Vi har lyckas räkna om priset och kan nu få njuta av denna fantastiska vecka till ett ännu förmånligare pris!

Har Du god kroppskännedom?

I fem dagar fördjupar vi oss i möjligheten att utforska vår egen inre potential, den vi kan få tag i när vi ökar vår självkännedom och hittar balansen mellan kropp, tanke och själ. Vi gör det genom att öva kroppskännedom och tillämpa i aktivitet. Utgångspunkten är att du är arbetsterapeut eller fysioterapeut, men du är varmt välkommen med annan yrkesbakgrund eller som privatperson – vi är alla människor på väg genom livet och i alla våra roller har vi glädje av att ha full tillgång till vår optimala förmåga.

Vill Du ta Din kunskap vidare till någon annan?
Är du terapeut ger god självkännedom helt andra förutsättningar i mötet med människor, kan du hjälpa din patient/klient att hitta kontakten med sig själv och sin kropp ökar chansen till goda behandlingsresultat. Att arbeta med BK i Aktivitet innebär att integrera kunskaper från flera områden, så som Basal Kroppskännedom, psykoterapeutiska teorier och alltid tillämpad i en aktivitetskontext. Under kursen varvar vi övningar inom dessa områden med seminarier utifrån valda teorier. Vi övar oss att vara närvarande i rörelse och i vila, i basala grundfunktioner som att gå, stå, sitta och ligga i närvaro likväl som i aktiviteter, så som att baka och kratta löv. Detta med syfte att öka resurser i närvaro, postural stabilitet, förankring, frihet i andningen, hållning och i balans.

Är ni flera från samma arbetsplats och dessutom med olika yrken ökar chansen till fina simultaneffekter, ni kan förstärka den röda tråden genom behandlingen och prata samma språk med patienten när du tillämpar kunskapen utifrån ditt yrkesspecifika område.

Miljön för kurserna förstärker övandet vilket gör att ett internat på en vacker plats ger oss fina simultaneffekter. Vad kan då vara bättre än en vecka på Villa Vik och Toftastrand i utkanten av Växjö? Vi samlas här 1-5 april och kan då njuta av vårt övande precis vid sjökanten, i anrika byggnader och med fantastisk mat i våra pauser. På Villa Vik har man dessutom fokus på lokalproducerat och kravcertifierat vilket känns extra bra i relation till vår egen Hållbarhetspolicy

Pris & Anmälan

Vi startar kl 9.00 på måndag morgon och slutar kl 14.00 på fredagen. Däremellan börjar och slutar dagarna med meditation kl 7.30 och avslutas ca kl 20. Under dagen varvas övandet med pauser som tex promenader. Schema för veckan kommer i senare utskick.
Kursavgiften är 7500 kr +1875 kr moms = 9375 kr.

Bäst effekt av övandet får du genom att vara kvar i sammanhanget därför rekommenderar vi internat. Internatkostnad; Dagens alla måltider, lokaler och 4 nätters boende.

Nytt pris internat 6900 kr, sänkt med 2500 kr, inkl moms! Totalt 9375 + 6900 = 16275 kr

Om du väljer att bo på annat ställe är kostnaden:

Nytt pris 3500 kr, sänkt med 1600 kr, inkl moms! Totalt 9375 + 3500 = 12875 kr

 

Förlängt anmälningsdatum – 4 mars. Varmt välkommen med din ANMÄLAN!

 

 

Vill du ha lite inspiration, kanske för att motivera chefen för behovet av att få gå utbildningar och slipa dina verktyg? Eller för att själv bli mer klar över varför du ska lägga ansträngningen på dig själv? Läs blogginlägget och se om du hittar motivationen. Jag hoppas det!


Har du frågor kontakta gärna:

Pernilla Sporre 070-5654757
Leg. Arbetsterapeut, Kurslärare i BK i Aktivitet
pernilla@aktivitetsbalans.se